Posted on 14 september 2012 by kleinklaasje, geplaatst in bami, chinees, eiermie, kip, pindasaus, roerbakgroenten, saté een reactie plaatsen Wat eten we vanavond? Een lekker snelle bami. Met verse roerbakgroenten, Indische kruiden, ketjap en sambal. Daarbij kipsaté uit de diepvries. Lees verder posted on 9 februari 2011 by kleinklaasje geplaatst in chinees, eieren, mie, omelet, wokgroente een reactie plaatsen Vanavond eten we een lekker snelle maaltijd. De eiermie heb ik deze keer gecombineerd met in de wok geroerbakte gemengde groente en reepjes omelet. Het geheel heb ik smaak gebracht met chinese fivespice, teriyaki saus en sambal. Het resultaat is een lekker pittige combinatie.

vanavond eten we en garnalen erdoor en laat van het vuur nog even goed rdeel de risjt over de borden en schep het roerbakmengsel erover.

2 cm 500. Fijngesneden kruidvat Chinese roerbakgroenten (o.a. . taugé, prei, lente-ui, witte kool, rode paprika). Sambal badjak. Chinese 5 spices (anijszaad, kaneel, venkelzaad, kruidnagel, zwarte peper) * voor 2 volwassenen en 1 kind. Bereiding, meng de garnalen met de knoflook en. (zonnebloem)olie en laat. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de sesamolie in een (gietijzeren) wok. Laat goed heet worden.

vanavond eten we

Wat eten we vanavond vanavondetenwe twitter


Posted on by kleinklaasje, geplaatst in chinees, garnalen, oestersaus, panga, rijst, roerbakgroenten, sambal, vis, een reactie plaatsen, wat eten we vanavond? Lekkere knapperige geroerbakte Chinese groenten. De groenten heb ik gebakken in een mengsel van oestersaus, sambal en encyclopedie Chinese kruiden. Daarbij eveneens geroerbakte stukjes pangafilet en in knoflook gemarineerde garnalen. Dit alles geserveerd met geurige zeurende witte (Pandan) rijst. Gepelde garnalen. (zonnebloem)olie 3 teentjes knoflook, geperst 150. Witte (Pandan) rijst. Sesamolie 2 pangafilets, in blokjes van.

Wat eten we vanavond - recepten voor de dagelijkse avondmaaltijd


Het worden dus nog spannende weken, alhoewel Steenhuffel én voordeel heeft, namelijk de reputatie om altijd nog een sterke terugronde te spelen. Oetingen, Groot-Dilbeek en Asse-zellik staan maar enkele punten voor op ons. 10/3 jeugdcup Het nieuwsblad: sks mag terecht trots zijn op hun jeugdploegen : U9 U10 U12 en U13 hebben zich geplaatst voor de halve finale van de jeugdcup Het nieuwsblad. U11 heeft een mooie kans om zich volgende week te plaatsen indien ze kunnen winnen van Eppegem (liefst met 2 doelpunten verschil). U15 zal zich maar al te graag willen toevoegen aan deze reeks ploegen en zal de komende twee weken van jetje dienen te geven tegen Moreda ukkel. U8 had het lot niet meer in eigen handen en is uitgeschakeld door een wervelend Zemst. We zijn terecht fier op al onze ploegen en spelers die meegespeeld hebben. Het is voor iedereen tot nu toe een toffe ervaring geweest. Wafelverkoop : onze wafelverkoop is reeds geruime tijd lopende.

vanavond eten we

De opkomst was prima, en vele helpende handen maakten het aangenaam om dit wederom te organiseren. . naar goede gewoonte verloten we bij elk eetfestijn een bierkorf. Deze woog exact 8kg 100 g en dit werd geraden door. Lowik moens die de bierkorf thuis bezorgd zal krijgen. 12/3 Wedstrijdbal werd geschonken door Transport Pascal boghmans (Steenhuffel tel. Allicht zal Yentl teugels deze bal mee naar huis genomen hebben na de match.

Hij maakte een onvervalste hatrick in de eerste speelhelft. Mooi souvenir, maar nog belangrijker, 3 noodzakelijke punten! 11/3 sks a wint thuis met 3 1 van hekkesluiter. Steenhuffel deed wat het moest doen en drong de laatst geklasseerde carcinoom in het verlies. Steenhuffel staat momenteel op de 3e laatste plaats, die volgens de geruchtenmolen geen zekerheid zou bieden op behoud (3 tot zelfs 4 teams zouden immers mogelijks kunnen zakken naar derde).

The dutch Table: Wat eten we vanavond?


Een bijzondere dank aan onze topverkopers : Lennert en evert Hermans ( 74 dozen)  : zij gaan op kosten van de club met vier personen eten in het Brouwershuis. Thomas voet ( 62 dozen ) : hij kan met 10 vriendinnen euh personen naar de film. Vanessa wyns ( 61 dozen ) : zij kan met vier man naar de film. Sander de proost ( 56 dozen) : ontving een wedstrijdbal. Marthe verdickt ( 50 dozen ) : ontving een wedstrijdbal.

Dinsdagavond ( vanaf.15 uur) worden de dozen uitgedeeld aan de spelers van de a-ploeg en nog enkele spelers van de b-ploeg die hun dozen nog niet ophaalden. Ook bepaalde jeugdspelers ( een 15-tal) zijn nog niet langs geweest om hun dozen af te halen. . Zij worden verwacht woensdag tussen 18 en 19 uur. Tenslotte, we hebben nog enkele dozen op overschot die je aan de toog van de kantine kan kopen (misschien een tip voor hen die wegens omstandigheden geen bestelling konden plaatsen ). 25/3 Ternat te sterk voor sks a (1 5). Volgens supporters zat er echter veel meer in dan de uitslag laat vermoeden. 12/3 Tombola eetfestijn : we danken alle aanwezigen op het eetfestijn.

Contact wat eten we vanavond?

Het jeugdtornooi van sk steenhuffel komt er snel aan en de werkgroep ziet het zitten maar we hebben jullie snel hard nodig om van dit weekend een leuk feest te maken. De verschillende taken gaan van kassa inkom, begeleiden van (veel) ploegen naar kleedkamers en die dan ook nog kuisen, achter de toog staan, broodjes maken en verkopen, frietjes en zo bakken, tombola verzorgen, pleinen klaar zetten en vul zelf aan. Kortom te veel om op te noemen. En dan ook nog de donderdagavond voor het weekend : pleinen, vrachtwagen ombouwen tot kleedkamer en ook zondagavond alles weer op zijn plaats zetten. Van zodra we weten wanneer en op wie we kunnen rekenen begint dan het puzzelen van de taakverdeling waar we jullie zeker op een of andere wijze bij zullen betrekken, dus laat jullie maar eens lekker gaan. Klik glutenvrije hier en mail jouw antwoord door naar 28/3 Wafelverkoop, hartelijk dank aan iedereen die wafeltjes kocht, doorverkocht, meedeed aan de stratenverkoop of ze gewoon opat. Dank zij jullie allemaal konden we een nieuw record vestigen :.424 verkochte dozen.

vanavond eten we

5, een suprapubische katheter verzorgen en blaasspoelen

Onze u11 en U12 hebben een glansprestatie neergezet en hebben reeds een mooie uitzicht op de Vlaams Brabantse finale in Rotselaar. Dit maakt ons zeer trots over onze jeugd- en algemene werking. Onze u11 ploeg bereikt de Vlaams Brabantse finale in Rotselaar na een 2-1 overwinning tegen oh leuven. U10 heeft ook geprobeerd de bakens nog te verzetten maar Zemst was thuis veel sterker en stuurde onze ploeg met een droge 7-0 naar huis. Woensdag zou onze u12 zijn 1-9 voorsprong nog verdedigen tegen Rotselaar maar de tegenstander geeft forfait. . hierdoor zijn we dus met 2 ploegen vertegenwoordigd in de finales begin mei. Bij deze wil ik elke ploeg, trainer en speler bedanken voor hun grote inzet om dit resultaat te bereiken. Ik ben zeer trots op wat we bereikt hebben aldus piet de smedt, avjo tiemann van sk steenhuffel 15/4 jeugdtornooi : helpende handen gevraagd!

Voor diegene die reeds gepast hebben, maar uitzonderlijk niet betaald hebben, ziehier het rekeningnr. Waaop het bedrag mag overgeschreven worden : iban be, bic kredbebb. Els en Gino 22/4 Twee steenhuffelse jeugdploen in finale jeugdcup Het nieuwsblad. Op 5 mei om 11u treedt onze u11 aan in de finale, die gespeeld wordt te rotselaar, tegen Pepingen-Hale. De trots is groot bij onze verantwoordelijken jeugdwerking. U11 als de, u12 spelen de finale van de jeugdcup Het nieuwsblad. We mogen gerust tevreden zijn tot nu toe over onze kampanje in de nieuwsblad cup. U9 en U13 sneuvelen op het veld van eer na een verloren terugwedstrijd, maar ze mogen beiden terugblikken op een zeer mooie kampanje. Proficiat aan alle spelers en begeleiders om het behalen van dit zeer mooie resultaat en laat jullie hierdoor niet ontmoedigen.

200 Beste Producten om koolhydraatarm te Eten (complete)

Laatste nieuws 5/5 U11 en U12 winnen finale jeugdcup het nieuwsblad. Vandaag dankzij onder andere het mooie weer een tof tornooi achter de rugmaar vooral mogen we trots zijn op de prestatie van onze u11 en U12 ploeg in de finale van de jc het nieuwsblad Vlaams Brabant. Ze mogen proeven van de finaleronde tegen de winnaars van de andere Vlaamse Provincies. Deze gaan door volgende week in Sint niklaas. Dit mag ingeschreven worden in de geschiedenisboeken van onze club en elke speler en begeleider die hiervan deel uitmaakt, mag trots zijn op deze prestatie. Het bestuur en de sporttechnische commissie lever zijn terecht zeer trots op deze prestatie. 1/5 Op woensdag 2 mei wordt er een extra pasmoment ingelast van 17u45 tot 19u30. Er zal enkel gepast kunnen worden na het betalen van 50 eur cash ter plaatse ( eventueel 2 x 5 eur voor een bedrukking van de naam op de broek en vest) of via een overschrijving ter plaatse met een App (Mobile banking).

Vanavond eten we
Rated 4/5 based on 499 reviews