Windows movie maker 2012.4.3528.331: Filmpjes monteren met het. Deze app maakt het mogelijk om korte filmpjes van maximaal zes. Hoe kunt u filmpjes monteren? U wilt de herinneringen van een. Perk video rewards. Simply download an app to get Installation. Deze app is speciaal bedoeld voor kinderen. Met de tomTom Bandit mobiele app (ios en Android) is het makkelijker dan ooit.

app filmpjes monteren

Ook sla je je montages met Windows movie maker 2012 voor het eerst op in een ander formaat dan alleen wmv. Dankzij ondersteuning voor.264/mp4 kijk je je filmpjes nu even gemakkelijk op je ipad, Android-apparaat of Windows Phone. Monteren in een handomdraai, om te beginnen importeer je het bronmateriaal en sleep je het naar de bibliotheek. Je zet de beelden in de volgorde die jij wilt (volgens het 'drag and drop' principe) en voegt daarna eenvoudig effecten en ondertitels toe. Alle baby montagetaken voer je met de muis uit: het is een kwestie van dames invoegen, slepen en opslaan. Vertrouwde interface, gebruik je andere programma's uit het Windows Essentials-pakket zoals Windows live mail, Photo gallery en Windows live messenger, dan zal de interface van Windows movie maker 2012 je niet verrassen. Via de duidelijke standaard tabbladen boven in beeld hoef je nooit lang te zoeken naar de juiste opties. Windows movie maker 2012 is een perfect programma om snel je eigen filmpjes en diavoorstellingen mee in elkaar te zetten. Monteren en bewerken doe je in een handomdraai, en je creaties publiceer je via vimeo makkelijker dan ooit op het web. Let op: wil je slechts Windows movie maker 2012 installeren?

app filmpjes monteren

Filmpjes monteren met het grootste gemak


Windows movie maker 2012 is de opvolger van het populaire programma windows live movie maker. Met de gratis video editor strijd monteer je snel en gemakkelijk een filmpje van bestaand beeldmateriaal (foto's of video's). Filmpjes monteren met het grootste gemak. Vooruitgang, nieuw in Windows movie maker 2012 ten opzichte van zijn voorgangers is de optie om videobeeld te stabiliseren. Uit de losse hand geschoten filmpjes worden met behulp van deze functie een stuk minder schokkerig. Een andere fijne functie is de integratie van Vimeo,. Facebook, waarmee je eenvoudig video's vloeibaar online deelt met anderen.

Video monteren - webwijzer


Avidemux ziet er wat ouderwets uit, en het duurt even om de juiste knoppen te vinden. Als je daaraan gewend bent blijkt het programma zeer snel in gebruik. Platform : Windows, mac, linux. Lightworks Lightworks is een professioneel videowerkingsprogramma met uitgebreide mogelijkheden. Als je alleen een paar vakantievideo's aan elkaar wil plakken is dit geen goede optie: het kost tijd om ermee te leren werken. Voor professionele software is Lightworks zeer voordelig, en een alternatief voor dure pakketten zoals avid en Adobe Premiere. De gratis versie is een volwaardige video-editor waarin je kunt werken met meerdere lagen, audio, effecten en filters. Het verschil met de Pro-versie zit vooral in de video-export mogelijkheden: de gratis versie exporteert naar Vimeo (max.

app filmpjes monteren

Platform : Online, ios, android. Gratis : nee, wel een proefaccount met watermerk. Youtube video editor, de ingebouwde video-editor van is geschikt voor het bijsnijden (inkorten) van filmpjes, het corrigeren van belichting en schokkerige bewegingen, en het toevoegen van filters en muziek. Het is niet meer mogelijk om verschillende clips samen te voegen. Deze tool is uiteraard vooral geschikt als je video's op wilt plaatsen: ze worden geoptimaliseerd voor en zijn met én muisklik te publiceren. Je kunt de video's ook downloaden naar de computer.

Youtube ondersteunt verschillende soorten video, waaronder oefeningen MP4, wmv en avi. Kijk voor een stap-voor-stap handleiding op: Video bewerken met, platform : Online. Video software avidemux Robuuste videobewerker, die geschikt is voor knip- en plakwerk van alle video's. Avidemux ondersteunt zeer veel soorten video en is handig voor het omzetten naar andere bestandstypen. Je kunt ook werken met geluid, en filters gebruiken.

Windows movie maker (Windows) - download

Platform : ios, android. Wevideo (ios weVideo (Android goed, gebruiksvriendelijk programma voor het bewerken van video's. Wevideo is een programma waarin je snel aan de slag kunt, en niet citroen lastig wordt gevallen met een overdaad aan opties. Er zijn twee basis instellingen: Storyboard Mode en Timeline mode. Storyboard Mode is handig als je een beginner bent, of in een paar minuten een video wilt monteren: snel slepen met videoclips, en toevoegen van titels en audio. Zonodig kun je daarbij een. Theme gebruiken met kant-en-klare overgangen, muziek en lettertypes in een bepaalde stijl. Timeline mode is voor gevorderden: hierbij heb je controle over allerlei instellingen en kun je geavanceerde mogelijkheden inzetten, zoals beeld-in-beeld, rollende aftiteling, chromakey (greenscreen) en screencasting. Met betaalde accounts kan gewerkt worden in resoluties van 720p en 1080p (HD).

app filmpjes monteren

Music maker Jam - download

Een videobewerkings app is handig als je filmpjes maakt met de camera op je tablet of mobiel. De bestanden hoeven dan niet te worden overgezet naar de computer om ze te bewerken. Je monteert op de mobiel, en kunt het resultaat direct posten op sociale netwerken. Online videowerkers en apps, adobe Premiere Clip, adobe Premiere Clip is een videobewerkings app voor tablet en mobiel, om filmpjes te monteren die je met de ingebouwde camera hebt gemaakt. Deze app is een afgeslankte versie van Adobe Premiere, een professionele videobewerker. Je kunt alle gewone bewerkingen uitvoeren: filmpjes knippen en aan elkaar plakken, geluid toevoegen, titels en overgangen maken. Het resultaat is direct te delen op, facebook en Twitter of te bewaren op de mobiel. Adobe Premiere Clip kan ook geheel automatisch een clip maken van foto's en video's, met muziek erbij.

Wie mér wil kan zich uitleven met een (semi)professioneel pakket met geavanceerde mogelijkheden voor video- en audiobewerking, chromakey en 4K resolutie. In deze categorie. Lightworks een voordelige optie. Een online videobewerker is een uitkomst als je niet beschikt over een krachtige computer. Deze editors bieden online opslagruimte voor je creaties, en stellen weinig eisen aan de computer. Ze werken overal, en zeuren nooit over een ontbrekende codec. Een nadeel is dat er bij gratis video-editors snel beperkingen gelden voor de lengte en kwaliteit van de video's. En met een trage internetverbinding is het uploaden een tijdrovend karwei.

Windows movie maker Portable (Windows) - download

Campingpark de bongerd » Totaal oordeel 8,6 » Omgeving kefir 8,2 » Faciliteiten 8,7 » Service 8,5 » Sanitair 8,7 » Kindvriendelijkheid 9,1 » Personeel 8,6 » Klantvriendelijkheid 8,7 » Bereikbaarheid 8,8 » Prijs/ kwaliteitverhouding 8,1, gemiddeld cijfer: 8,6. Zelf een video monteren, door filmpjes te knippen en aan elkaar te plakken, is niet zo ingewikkeld als het lijkt. Het vereist ook geen kostbare video software. Deze videoprogramma's en apps bieden veel mogelijkheden voor geen of lage kosten. Kijk voor een handleiding voor het bijsnijden van video met op: Video bewerken met, online, offline of mobiel monteren? Als je regelmatig video's monteert ligt het voor de hand om een programma op de computer te gebruiken. Mac computers worden standaard geleverd met imovie, en op Windows computer is vaak. Movie maker aanwezig: programma's die prima geschikt zijn voor het monteren van een familie-, vakantie- of instructiefilm.

App filmpjes monteren
Rated 4/5 based on 883 reviews